Met privé zwembad!

Frankrijk is een vakantiebestemming bij uitstek. Het land is zo groot en de verschillende streken hebben allemaal hun eigen karakteristieke natuur en cultuur. Daarnaast hebben veel Franse streken hun eigen specifieke wijnen, dranken en gerechten. Je raakt dan ook niet snel uitgekeken op en in dit land. Voeg daarbij in de zomer nog eens een heerlijk klimaat met aangename temperaturen en zonneschijn in overvloed en het plaatje is compleet.

Kan het nog completer?

Uiteraard kan het nog completer. Voor alles is immers een overtreffende trap. Je kunt jouw vakantie in Frankrijk nog completer maken door een keus te maken uit het grote aanbod van vakantiehuizen in Frankrijk met een privé zwembad. Hoe heerlijk is het om een eigen en luxe uitvalbasis te hebben van waaruit je de omgeving kunt verkennen. En wanneer je dan terug komt, een beetje moe en bezweet, neem je een duik in je eigen privé zwembad. Dit is natuurlijk het ultieme genieten! Geen gedoe met “vechten om een ligbed”, maar gegarandeerd een plekje in de zon aan je eigen zwembad. De vakantiehuizen in Frankrijk met een privé zwembad liggen vaak op de mooiste plekken, dus geniet je, gelegen aan de rand van je zwembad, ook nog eens van de mooiste uitzichten.

Zwembad met geweldig uitzicht

The rich and the famous

Frankrijk is niet alleen bij ons immens populair. Ook de zogenaamde rich and the famous verblijven hier graag. Nationale en internationale sterren zoals artiesten en acteurs hebben hier dan ook veel hun eigen privé villa en natuurlijk hebben zij hier hun eigen privé zwembad bij. Een aantal voorbeelden:

  • Johnny Depp heeft een prachtige villa vlakbij Saint Tropez. De villa heeft een oppervlakte van, schrik niet, 150.000 viekante meter! Natuurlijk ontbreekt een prachtig zwembad niet.
  • De familie Beckham is de eigenaar (vooralsnog) van het Domaine Saint-Vincent in Zuid-Frankrijk. Wederom een prachtige plek voor een luxe vakantiehuis met dito zwembad.
  • Verschillende leden van vermaarde band U2 hebben een villa in Frankrijk, waaronder Bono zelf.
  • Uiteraard mogen ons aller Angelina Jolie en Brad Pitt niet ontbreken in dit rijtje. Met regelmaat trekken zij zich even terug uit hun hectische leven en genieten zij van het gezinsleven dat zich veel rondom het zwembad zal afspelen.

Ook voor jou

Het is echt niet zo dat vakantiehuizen in Frankrijk met een privé zwembad alleen weggelegd zijn voor de rijken der aarde. Ok, toegegeven, één kopen is maar weinigen gegeven. Maar eens een vakantiehuis met privé zwembad huren is een mogelijkheid die wellicht voor jou wel eens interessant kan zijn. Op het wereldwijde web zijn er genoeg te vinden en reserveren ervan gaat eenvoudig en snel. Er zijn huizen met zwembad in allerlei prijsklassen te vinden, dus de kans is groot dat er ééntje bij jouw budget past.